HALI SAHA AVM OLABİLİR

Binektaşı mevkiinde bulunan halı sahanın ihalesi katılım olmadığından dolayı yapılamadı.
Yetkililer, kompleksin alışveriş merkezi gibi farklı alanlarda kullanılabileceğinin sinyalini verdi.

Hali-Saha-Kompleksi-AVM-olabilir-Gerede

Mükiyeti Esentepe Turistik Tesisler Kurma ve İşletme Birliğine ait olan Halı Saha Kompleksi’nin dün yapılması planlanan Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, İl Genel Meclisi Üyeleri, Gerede Malmüdürü Aslı Günhan Bek, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Bilgücü’nün hazır bulunurken herhangi bir girişimci katılmadı.
Girişimcilerin, 1176 TL geçici teminat ve 39.200 TL tahmini bedelinin yüksel bulduğundan dolayı katılmadığı tahmin ediliyor.

İhaleye katılımın olmamasını değerlendiren yetkililer, halı saha kompleksinin, sadece spor amaçlı kullanımının yerine, farklı alanlarda da kullanılabilmesi meselesini de konuştu.

Kompleksin şehir dışında olması ve kendine ait otoparkının bulunması, alışveriş merkezi olarak kullanılabileceğini gündeme getirdi. Yetkililer, talep olması halinde halı saha kompleksinin market veya alışveriş merkezi gibi farklı alanlarda kullanılabilmesi için gerekli çalışmaların yapılabileceğinin sinyalini verdi.

Öte yandan, halı saha kompleksinin yeni ihalesinin, 18 Mart 2014 Salı günü pazarlık usulü ile yeniden yapılacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
HALI SAHA AVM OLABİLİR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir