“VERGİ VERENİN UMUDU, UMUDU OLANIN YARINI VARDIR”

Gerede Vergi Dairesi, Vergi Haftası nedeniyle ziyaretlerini sürdürüyor. 25 Şubat-03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Cevat Bostancı, beraberindeki heyetle Çığrılı Medya Grup’u ziyaret etti. Burada Çığrılı Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çığrılı ile görüşen Vergi Dairesi heyeti, verginin önemine vurgu yaptı.

vergiVergi Dairesi Müdür Yardımcısı Cevat Bostancı, yaptığı açıklamada, “Vergi kaçırılmasına sessiz kalan, geleceğin yok olmasına göz yumandır. Unutmamalıyız ki, vergi verenin umudu, umudu olanın yarını vardır. Verginin Ülkemiz kalkınmasındaki önemi ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak kutlanan vergi haftasının 24’üncüsünü kutluyoruz. İlçemizde kurulu çeşitli meslek örgütleri, odalar, okullar ve sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek verginin ve kayıtdışı ekonomi ile mücadelenin önemi konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren bazı mükelleflerimizi de ziyaret ederek kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle, gerçek kazançlarını beyan ederek vergilerini ödeyen tüm mükelleflerimize ve yaptıkları harcamalar karşılığında belgelerini alarak kayıtdışı ekonomi ile mücadele çerçevesinde sorumluluk bilinci içerisinde hareket eden tüm Gerede halkına teşekkür eder, sağlık, mutluluk ve bol kazançlı bir yıl geçirmenizi dileriz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“VERGİ VERENİN UMUDU, UMUDU OLANIN YARINI VARDIR”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir