Ankara’nı Nallıhan ilçesinde yaşayan Şuayip Kırmaz, engeline rağmen hayata tutunmaya devam ediyor. Kırmaz, inancıyla çevresine ilham veriyor.
Nallıhan Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Şuayip Kırmaz, yaşama azmi ile çevresine örnek olmaya devam ediyor. 24 yaşında yaşadığı bir kaza sonucunda tekerlekli sandalyeye bağımlı kalan Kırmaz, bu durumu kabullenmenin kolay olmadığını belirtiyor.
Engelli bir birey olarak yaşama tutunma mücadelesini sürdüren Kırmaz, “Engelli olmaya alışmak kolay olmadı. Bu durumu genç yaşta kabullenmek zor oldu” diyor. Kırmaz, yaşadığı zorluklara rağmen sabrını ve inancını koruduğunu ifade ediyor.
Hayallerinin ve umutlarının olduğunu vurgulayan Kırmaz, “Allah’tan gelene ben razıyım. Her şeyde bir hayır vardır derler ya, inancım tam. Umutların tükendiği yerde Allah başka bir kapı açıyor” şeklinde konuşuyor.
Kırmaz, kendisine destek veren dostlarına da minnettar olduğunu belirterek, “O kadar çok sevenim var ki, sağ olsunlar en zor, sıkıntılı günlerimde hep yanımdalar. Hepsinden Allah razı olsun. Yaşamak her şeye rağmen çok güzel” ifadelerini kullanıyor.
(Haber Merkezi)