featured

19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

İlçemiz Gerede’de 19 Mayıs Gençlik Haftası ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması yapıldı. 19 Mayıs 2017 Cuma günü saat 10.00 da Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunularak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Bayrağın göndere çekilmesinin ardından günün anlam ve önemine dair konuşmayı Gerede Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek yaptı.

Çelenk sunum törenine protokol üyelerinin yanı sıra kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Gerede’de salon programı 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 14.30 da Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak. 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde ise lise ve ortaokullar arası masa tenisi turnuvası yapılacak.

19 Mayıs Gençlik Haftası ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması etkinlikleri çerçevesinde Gerede’de 8-15 Mayıs tarihlerinde liseler arası erkekler ve bayanlar voleybol turnuvası ve ortaokullar arası bayan voleybol turnuvası düzenlendi.

16-18 Mayıs tarihlerinde lise ve orta okullar arası kız erkek koşu yarışması yapıldı. 18 Mayıs tarihinde genç ve küçük erkekler arası badminton turnuvası yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir