Bolu’nun yöresel lezzetleri, “Türk Mutfağı Haftası” etkinliklerinde tanıtıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen hafta kapsamında, Cumhurbaşkanlığının himayesi, Kültür ve Turizm Bakanlığının koordinesinde tüm iller ile büyükelçiliklerde etkinlikler gerçekleştiriliyor.
Bolu Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, yöresel ürünler ve el sanatları sergilendi.
Etkinliğe katılanlara, coğrafi işaretli Bolu patatesli ekmeği, Bolu keşi, Kıbrıscık pirinci ve Bolu kabaklı gözlemesi gibi lezzetler ikram edildi.
Protokol üyeleri de yöresel ürünlerin ve el sanatlarının sergilendiği stantları gezerek yöresel yemeklerden tattı.
(Haber Merkezi)