Bolu ve Gerede, Türkiye’nin Zirvesinde Yer Alıyor: Yöresel Lezzetin Hikayesi

Gerede Ilgaz Koçhisar

Bolu ve Gerede Keşi

Türkiye’nin zengin kültürel mirası içinde kendine özgü bir yer bulan Bolu ve Gerede Keşi, tarih kokan üretim süreçleri ve eşsiz lezzetleriyle dikkat çekiyor. 22.09.2020 tarihinde tescillenen Bolu Keşi ve 14.04.2021 tarihinde tescillenen Gerede Keşi, yörenin önemli kültürel değerleri arasında yer alıyor. Hem Bolu’nun gölgesinde hem de Gerede’nin yüksek rakımlı yaylalarında yetişen inek sütü, bu muazzam lezzetin ana kaynağını oluşturuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Bolu ve Gerede, Türkiye’nin Zirvesinde Yer Alıyor: Yöresel Lezzetin Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir