1. Haberler
  2. Kültür & Sanat
  3. Türkiye’de Bir İlk: Bolu’dan Dünyaya Açılan Nefis Lezzet

Türkiye’de Bir İlk: Bolu’dan Dünyaya Açılan Nefis Lezzet

featured

Çeşitlilikte Bir Zenginlik: Kaymaklı, Hindistan Cevizli, Çikolatalı, Antep Fıstıklı Mochi

Yılmaz, ürünlerini Türkiye’nin birçok iline göndererek geniş bir iç pazarı kucaklamış durumda. Antalya’dan İstanbul’a, Ankara’dan Bodrum’a, yaklaşık 150’den fazla noktada mochi dondurmasına ulaşmak mümkün. Avrupa’ya açılmak ise girişimcinin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

11
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
6
sinirli
Sinirli
5
_a_rm_
Şaşırmış
4
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Türkiye’de Bir İlk: Bolu’dan Dünyaya Açılan Nefis Lezzet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip