Bolu ve Gerede’de vefat edenler (10.04.2023)

featured

Gerede’de vefat edenler

Hacı Mahmut Dilek

İlçemiz Sungurlar Köyü Emirler Mahallesinden; İlçemiz esnaflarından Yörem Kebap sahibi Hasan Dilek ve Hüseyin Dilek’in babaları, Gerkonsandan emekli Ramazan Dilek ve Milli Eğitim personeli Ali Dilek’in amcaları, İbrahim Fırtınalı ve Hüseyin Aydın’ın kayınpederleri Hacı Mahmut Dilek vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yenimahalle Emirdağ Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Sungurlar Köyü Emirler Mahallesi mezarlığına defnedilmiştir.

Münevver Duman

İlçemiz Çoğullu Köyünden; merhum Hacı Hafız Selahattin Duman’ın eşi, Hasan Basri Duman ve Selami Duman’ın anneleri, Matbaacı Bekir Duman ve Mehmet Duman’ın babaanneleri Münevver Duman vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Çoğullu Köyü mezarlığına defnedilmiştir.

Zeliha Gümüş

İlçemiz Göynükören Köyünden; merhum Hacı Nuri Gümüş’ün eşi, Seyfettin Gümüş, Cihangir Cami Müezzini Hüseyin Gümüş ve Naciye Coşkun’un anneleri, Özel İdareden emekli Ümit Coşkun’un kayınvalidesi, İlçemiz esnaflarından Kasap Nuri, Hakan ve Sergen Gümüş’ün babaanneleri, Cihan ve Furkan Coşkun’un anneanneleri Zeliha Gümüş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Göynükören Köyünde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilmiştir.

Hacı Hatice Kılıç

İlçemiz Çayören Köyünden; emekli Postacı Hacı Necati Kılıç’ın eşi, Karayolları personeli Hacı Ahmet Kılıç ve Nuray Çakmak’ın anneleri,  Tabak esnaflarından Dursun Çakmak’ın kayınvalidesi, Halil Nom İlkokulu Öğretmeni Hanife Kılıç, Yenimahalle İlkokulu Öğretmeni Merve Kılıç, Hilal, Ebrar, Hatice ve Kübra Kılıç’ın babaanneleri, Feyza, Sefa ve Kerem Çakmak’ın anneanneleri Hacı Hatice Kılıç vefat etmiştir. Cenazesi Saat:11.30’da İhvan Sitesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Çayören Köyü mezarlığına defnedilmiştir.

Türkan Muratdağı

İlçemiz Kabiller Mahallesinden; İsmail Muratdağı’nın eşi, Hüseyin Muratdağı ve Hacer Bayrak’ın anneleri, İsmail ve Şennur Muratdağı’nın babaanneleri Türkan Muratdağı vefat etmiştir. Cenazesi Saat:15.30’da Kabiller Mahallesi Taraşoğlu Sokaktaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilmiştir.

Bolu’da vefat edenler

Sabahattin Tanrıkulu

Mudurnu İlçesi Samat Köyü  halkından, Nurhan Tanrıkulu’nun eşi, Elif, Kadriye, Faruk Tanrıkulu’nun babaları, emekli imam Sabahattin Tanrıkulu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Samat Köyü mezarlığına defnedilmiştir.

Mürvet Güler

Dodurga Mahallesi halkından, (merhum) İsmail Güler’in eşi, Durmuş Güler, Kadriye Çelik, Münevver Alural’ın anneleri Mürvet Güler vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Köroğlu Mahallesi Camiinde kılınan, öğle ve cenaze namazından sonra Dodurga Kuruçeşme Mezarlığına defnedilmiştir.

Hacı Akkaya

Borazanlar Mahallesi halkından, (merhum) Mehmet Akkaya, Nurettin, İsmet, Yeter ve Hatice Akkaya’nın babaları Hacı Akkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Borazanlar Camiinde kılınan, öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar mahalle mezarlığına defnedilmiştir.

Hasan Sağlam

Sakarya Yorgalar köyü halkından Hasan Sağlam vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Sakarya Yorgalar mezarlığına defnedilmiştir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (10.04.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir