Bolu ve Gerede’de vefat edenler (08.09.2023)

featured

8 Eylül 2023 Cuma günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce ALLAH’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İBRAHİM ÜSTÜNDAĞ

Kıbrısçık İlçesi Kılkara Köyü halkından, Mesciler Köyünde ikamet eden, Güllü ÜSTÜNDAĞ’ın eşi, Halit ve Selami ÜSTÜNDAĞ’ın babaları;

Cenazesi bugün Mesciler Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Mesciler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NEZAKET ÖZAYAN

Merhum Mehmet ÖZAYAN’ın eşi, Şevket ve Sadık ÇATLADI’nın ablaları, Nezahat METERELLİYOZ, Ahmet ÖZAYAN’ın anneleri, merhum Sadi METERELLİYOZ, Nazmiye ÖZAYAN’ın kayınvalideleri, Ümit, Merve, Nilgün, Dilek, Pınar, Ertuğ, Müge ve Yiğit’in büyükanneleri;

Cenazesi bugün Özayan Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Alpağutbey Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET EREN

Kasaplar Mahallesi halkından, İsmail EREN’in babası, Turanlar’dan emekli;

Cenazesi bugün Kasaplar Mahallesi Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Kasaplar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

ERDOĞAN AYANOĞLU

İlçemiz Orta Mahalleden; Merhum Efendi Ağanın kardeşi, Hatice Ayanoğlu’nun eşi, Kemal Çuhadar’ın eniştesi, Mustafa ve Maide Ayanoğlu’nun babaları, İlçemiz esnaflarından Hacı Erdoğan Ayanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Saat:11.30’da Orta Mahalle Allame Efendi Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

1
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (08.09.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir