Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (09.03.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

FATMA GÖKTEMİR

Yumrukaya köyü halkından Hakkı GÖKTEMİR’in eşi Zeki GÖKTEMİR, Meryem AYDEMİR ve Meral BURSALIOĞLU’nun anneleri; Cenazesi buğün Yumrukaya köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

YÜKSEL ZENGİN

Paşaköy mahallesi halkından Candan ZENGİN’in eşi Yasemin SEMERCİOĞLU ve Cansel OLĞUNER’in bababları Fatih SEMERCİOĞLU ve Evren OLĞUNER’in kayınbabaları Emekli Öğretmen; Cenazesi buğün paşaköy mahallesi eniştebey camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

ŞERİF ŞEN

Gerede İlçemiz Geçitler Köyünden; Merhum Öğretmen Yunus Şen’in eşi, İzzet Baysal Öğretim Görevlisi Adnan Şen, Ankara EGO Genel Müdürlüğü Personeli Ergin Şen ve Bilgisayar Mühendisi Ali Şen’in anneleri, Yunus Emre Şen, Berat Şen, Elif Şen ve Hüseyin Efe’nin Babaanneleri Şerif Şen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camide kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ALİ ERBAŞ

Gerede İlçemiz Yakakaya köyünden; Selahattin ve Sadettin Erbaş’ın babası, Doğan Güneş ve Yücel Tepe’nin kayınpederi Ali Erbaş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yakakaya köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (09.03.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir