Bolu ve Gerede’de vefat edenler (09.10.2023)

featured

İSMAİL ÇAYIRLI

Pelitçik Köyü Karabozlar Mahallesi halkından, Mükerrem ÇAYIRLI’nın eşi, İsmail ÇAYIRLI, Müyesser eker, Mukaddes GÖKÇEOĞLU’nun babaları;

Cenazesi bugün Pelitçik Köyü Karabozlar Mahallesi Camii’nde kılıunacak, öğle ve cenaze namazından sonra Pelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Saat 11:00 da Sümer Camii önünden araç kaldırılacaktır.

ŞEFİKA ÖZKAN

Seben İlçesi Kabak Köyü halkından, Cemil ÖZKAN’ın annesi, Murat ve Ferhat ÇAMLIBEL’in halaları, Alaattin DİNÇEL’in teyzesi;

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii de kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ÖZTÜRK

Seben İlçesi Kozyaka Köyü halkından, merhum Ömer ÖZTÜRK’ün eşi, Yasemin YÜCEL ve İsmail ÖZTÜRK’ün anneleri;

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilkecektir.

AYŞE DEMİRER

Gerede ilçemiz Seviller Mahallesinden; Merhum Şoför Hacı Tahsin Demirer’in eşi, Şoför Osman Demirer, İlyas Demirer ve Hamiyet Derici’nin anneleri, Merhum Hacı Recep Derici’nin kayınvalidesi, Tahsin Demirer ve Şoförler Odasından Zuhal Yalçınkaya’nın babaanneleri, Seyit Ali Derici’nin anneannesi Hacı Ayşe Demirer vefat etmiştir. Cenazesi Saat:12.00’da Bahçelievler Mahallesi Toki Konutlarındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Aydınlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FADİME BİÇİCİ

İlçemiz Akçaşehir Köyünden; Hüdai Biçici’nin eşi, İsmail Biçici, Sezai Biçici, İsmail Erdal, Murat Erdal, Aytekin Erdal, Mahmut Erdal, Adnan Biçici, Sercan Biçici, Veli Aydın ve Abdullah Koç’un yengeleri Fadime Biçici vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Akçaşehir Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HASAN BÜLBÜL

İlçemiz Yazıkara Köyünden; Belediyeden Emekli Osman Bülbül’ün torunu, Tanju ve Kadir Bülbül’ün yeğenleri, Şenol Otomotiv Sahibi Şenol Bülbül’ün oğlu Hasan Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi Saat:11.30’da Ramazan Dede Kooperatifindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yazıkara Köyü mezarlığına defnedilecektir.

EMİN BODUR

İlçemiz Zeyneller Köyü Kurtlar Mahallesinden; Ali ve Muzaffer Bodur’un babaları, Hakkı Bodur’un yeğeni, Necmettin Çevik’in kardeşi Emin Bodur vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Zeyneller Köyü Kurtlar Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE TÜRKER

İlçemiz Mukamlar Köyünden; İsmail Türker’in eşi, Sefa ve Sinan Türker’in anneleri Hatice Türker vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mukamlar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (09.10.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir