Bolu ve Gerede’de vefat edenler (13.07.2023)

featured

13 Temmuz 2023 Perşembe günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bolu’da vefat edenler

ERSİN ERTEM

Kıbrısçık İlçesi Karacaören Köyü halkından, Hayrettin ve Meliha ERTEM’in oğulları, Ümit ERTEM, Fatma TURHAN’ın kardeşleri, Elçin, Doruk ve Yekta ERTEM’in babaları;

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MÜSAMETTİN KARATEKE

Nallıhan İlçesi Danişment Köyü halkından, Vildan DEMİR, Gülten ve Şaban KARATEKE, Fatma ÖZTÜRK’ün babaları;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Nallıhan Danişment Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NAZİFE MÜHÜRCÜOĞLU

Gazipaşa İlköğretim Okulu eski müdürlerinden merhum Mustafa MÜHÜRCÜOĞLU’nun eşi, merhum Zuhal ÇELTEK, Şükran GÜRBÜZ, Gönül ÇETİNKAYA, Turgut MÜHÜRCÜOĞLU, Şenol ÖZER’in anneleri, Kemalettin ÇETEK, Hüseyin GÜRBÜZ, Veysel ÇETİNKAYA, Berrin MÜHÜRCÜOĞLU, İsmet ÖZER’in kayınvalideleri;

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

ŞAZİYE ÜNSAL

Yeniçağa İlçesi Dereköy Karamanlar Mahallesi halkından;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Dereköy mezarlığına defnedilecektir.

KANBER DEĞER

Yeniçağa İlçesi Kemaller Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yeniçağa Kemaller Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE KARAYEL

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce Akçakoca merkez mezarlığına defnedilecektir.

KANBER DEĞER

Yeniçağa İlçesi Kemaller Köyünden; Kanber Değer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeniçağa Kemaller Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Gerede’de vefat edenler

İlçemiz Seviller Mahallesinden; Pohçalardan merhum Ekmekçi Yunus Ahıskalıoğlu’nun oğlu, Kardeşler Ekmek Fırını sahibi Sait Ahıskalıoğlu’nun kardeşi, Ahmet Toprak’ın kayınpederi, Gamze ve Emre Ahıskalıoğlu’nun babaları, Zeynep Ahıskalıoğlu’nun eşi Hacı Sunay Ahıskalıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

İlçemiz Seviller Mahallesinden; Pekcanlardan merhum Kasap Ömer Pekcan’ın kardeşi, merhume emekli Öğretmen Fatma Pekcan’ın ağabeyi, Ferhat ve Hayrettin Pekcan’ın amcaları, Burak ve Belkıs Pekcan’ın babaları Dr. Hüseyin Pekcan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İstanbul Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

İlçemiz Seviller Mahallesinden; merhum Ormancı Mustafa Çonkar’ın eşi, Gerkonsandan emekli merhum Kenan Çonkar’ın annesi, Hastane personeli Mustafa Çonkar’ın babaannesi, Erkan Tetik’in anneannesi, Ayşe Çonkar’ın kayınvalidesi Makbule Çonkar vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.00’da Seviller Mahallesi Çonkarlar Sokaktaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (13.07.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir