Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (20.04.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

“Her nefis ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılığı ancak kıyâmet günü tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konulursa, gerçekten o kurtuluşa ermiştir. İyi bilin ki, bu dünya hayatı, aldatıcı bir faydadan başka bir şey değildir.” (Âl-i İmrân-185)

İDRİS YAMAN

Yukarıbaltalı köyü halkından Rafiye YAMAN’ın eşi Hayriye YAMAN, Burhan, Semiha, ve Meliha YERLİKAYA’nın babaları; Cenazesi buğün Yukarıbaltalı köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sornarı köy mezarlığına defnedilecektir.

REZZAN ATEŞ

Sadık ve Hatice ATEŞ’in kızları Remziye ATEŞ ÖZAKAR’ın kardeşi; Cenazesi buğün Düzce ili istilli köyü camiinden kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

SATI HAN

Gerede İlçemiz Orta Mahalle’den merhum Osman Han’ın eşi, Kerim, Osman, Tacettin ve Sadettin Han’ın anneleri Satı Han vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00’de Orta Mahalle Geçit sokaktaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Çankırı Yapraklı Yukarıöz köyü camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıöz köyü mezarlığına defnedilecektir.

KAZIM AYCAN

Gerede İlçemiz Demircisopran Köyü Şükürler Mahallesi’nden merhum Recep Aycan’ın oğlu, merhum Kadir,Seyit Ahmet ve Bekir Aycan’ın abileri, ilçemiz sanayi esnaflarından merhum Celal Karagöz ile Cemal ve Fahri Karagöz’ün babaları, İsmail, İdris ve İbrahim Aycan’ın amcaları Kazım Aycan vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00’de Bahçelievler Galericiler Sitesi yanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Demircisopran Köyü Şükürler Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Şükürler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

ZEKİ YILMAZ

Gerede İlçemiz Tatlar Köyü Koçlar Mahallesi’nden Emre Yılmaz’ın babası, Veysel Hotoğlu ve Mehmet Yılmaz’ın kayınpederi, Zeki Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Tatlar Köyü Koçlar Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazından sonra Koçlar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (20.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir