Bolu ve Gerede’de vefat edenler (20.10.2023)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce ALLAH’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı dileriz.

TEVFİDE DURSUN

Mudurnu ilçesi sırçalı köyü halkından (Merhum) Mustafa DURSUN’un eşi İsmail DURSUN ve Nurhan KARTAL’ın anneleri Mehmet Engin Ayşe ve Elif DURSUN’un babaanneleri;

Cenazesi buğün Mudurnu ilçesi sırçalı köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektri.

Saat 14:00 da Sümer merkez cami önünden araç kaldırılacaktır.

SADETTİN İŞLER

Çıkınlar mahallesi halkında Huri KESER ,Hacer AYDOĞAN ,Nuran GÜLER ,Nuray ULUPINAR VE Tuğba BAŞTAN’ın babaları Bekir İŞLER’in kardeşi emekli postacı ;

Cenazesi buğün çıkınlar mahallesi  merkez camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası çamyayla köyü mezarlığına defnedilecektir.

HASİBE YEYGEL

İlçemiz Esnaflarından; Gümüşcü Ali Yeygel’in annesi, Berk ve Berat Yeygel’in babaanneleri Hasibe Yeygel vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

FATMA ÇETİNDAĞ

İlçemiz Sungurlar Köyünden; Merhum İlyas Çetindağ’ın eşi, Mevlüt Çetindağ’ın annesi, Merhum Recep Çetindağ’ın babaannesi Fatma Çetindağ vefat etmiştir. Cenazesi Saat:15.00’da Yenimahalle Dereboyu Caddesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Sungurlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (20.10.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir