CEZAEVİ ARSASI DEVREDİLDİ

featured

Cezaevi arsası belediyeye devredildi (1)İl Özel İdaresi Gerede’ye yapılacak olan cezaevinin arsa tahsisini oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale etti. Havale edilen arsanın üzerine cezaevi ve ek tesisler yapılacağından Gerede Belediyesi’ne devrinin yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda 6 madde görüşülüp karara bağlandı. İl Özel İdaresine ait Gerede’de yapılması planlanan arsanın üzerine cezaevi ve ek tesisler yapılacağından Gerede Belediyesi’ne devrinin yapılması talebi oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşen ve Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Mart Ayı toplantıları devam ediyor.

Toplantıların Salı günü gerçekleşen oturumunda ilk olarak Yeniçağa ve Mengen İlçelerinde İlçe İnsan Hakları Kurulu oluşturulması kapsamında Kurul Üyeliği için İl Genel Meclisi’nin seçilen üyeleri arasından birer adet üye seçimi yapıldı. Yeniçağa ilçesi için Erdoğan Yetkin, Mengen ilçesi için Zeki Özulluoğlu isimleri oy birliği ile seçilirken, İl Özel İdaresinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmelerinin yürütülmesinde, İl Özel İdaresi adına Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikasına (TÜHİS) 2015 yılı Üyelik aidatı olan 18.200 TL.nin ödenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor da ele alındı. Rapor oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan iki adet aracın bahse konu müdürlüğe hibe edilmesine karar veren meclis üyeleri, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Gerede İlçesinde bulunan tapunun 394 ada, 18 parsel nosunda kayıtlı 1075 metrekarelik arsanın üzerine cezaevi ve ek tesisler yapılacağından Gerede Belediyesi’ne devrinin yapılması talebini oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

Dörtdivan köylerinin muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere gerekli olan 120 bin TL’ nin Dörtdivan Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına aktarılması talebinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesi ile toplantı sona erdi.

 Cezaevi arsası belediyeye devredildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CEZAEVİ ARSASI DEVREDİLDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir