Altını Olan Zengin Olacak: Ünlü Ekonomist Gram Altın 6 Bin TL Olacak Dedi!

Altını Olan Zengin Olacak: Ünlü Ekonomist Gram Altın 6 Bin TL Olacak Dedi!

Selçuk Geçer’den Altın Tahmini: Gram Altın 6 Bin TL’ye Ulaşacak

Altın fiyatları üzerine yapılan tahminler her zaman yatırımcıların ve ekonomiyle ilgilenenlerin merak konusu olmuştur. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in son tahmini ise piyasalarda büyük bir hareketliliğe neden oldu. Geçer, gram altının 6 bin TL’ye ulaşacağına dair bir tarih verdi ve bu açıklama sonrasında insanlar adeta kuyumculara hücum etti.

Altın Fiyatlarında Beklenen Artış

Selçuk Geçer, altın fiyatlarının özellikle seçim sonrası dönemde yükselişe geçeceğini öngörüyor. Ayrıca, Geçer ons altın fiyatlarının da 3000 hatta 3500 dolar seviyelerine kadar çıkabileceğini belirtiyor. Halk TV’nin haberine göre, Geçer’e göre, İran ve ABD arasındaki olası bir savaş durumu ve enflasyonun artması altın fiyatlarını daha da yükseltebilir.

6 Bin TL’lik Gram Altın İçin Öngörülen Zaman

Selçuk Geçer’in tahminlerine göre, 2000 dolar seviyesinde olan ons altın fiyatı, önümüzdeki dönemlerde 3000 veya 3500 dolara kadar yükselebilir. Bu artışın 2024 yılının ortalarına doğru gerçekleşeceği öngörülüyor.

İslam Memiş’in Altın Fiyatları Tahmini

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Memiş, ons altında yaşanan düşüşlerin gram altın fiyatlarını etkilemeyeceğini, çünkü doların gram altını desteklemeye devam edeceğini belirtiyor. Memiş’in tahminine göre, gram altın fiyatı kısa vadede 2090 TL, mart sonunda 2150 TL, yaz aylarında ise 2500-2700 TL seviyelerine ulaşabilir. Yıl sonunda ise fiyatın 3000 TL olması bekleniyor.

Selçuk Geçer ve İslam Memiş’in altın fiyatlarına ilişkin bu tahminleri, yatırımcıları ve ekonomiyle ilgilenen herkesi heyecanlandırıyor. Bu tahminlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise zamanla ortaya çıkacak. (Haber Merkezi)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altını Olan Zengin Olacak: Ünlü Ekonomist Gram Altın 6 Bin TL Olacak Dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir