Gerede’de Yepyeni Bir Turizm Merkezi: Tarihi Hazine Yeni İşletmecisini Arıyor

kiliseli han 2

Gerede Tarihi Kiliseli Tüccar Han’da bulunan butik otel, restoran kafeterya ve yöresel ürün satış merkezi yeni kiracısını bekliyor. Oteli kiralamak isteyen kişiler bu haberi dikkatli okuyup ayrıntıları kaçırmayın.

Gerede’nin Tarihi Hazinesi: Kiliseli Tüccar Hanı

kiliseli han 1

İlçemiz Gerede’nin Arasta bölgesinde bulunan ve tarihi yapısıyla Gerede’nin ilk ticaret merkezi olan Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ın restorasyonunun ardından içinin tefrişi bitirilen butik otel işletmecisini bulmak için düğmeye bastı.

Restorasyon Çalışmaları Tamamlandı

kiliseli han 8

Uzun süre kullanılmayan ve harap halde olan Tarihi Kiliseli Tüccar Han yapılan son derece modern restorasyonla eski günlerdeki ihtişamlı görünümüne kavuştu.

Tarihi dokusu bozulmadan zamanın mimarisinin birleşimiyle harmanlanan ve 5 sene süren restorasyon çalışmaları neticesinde gerek ilçe sakinlerinin gerek ilçeye gelen misafirlerin şimdiden ilgisini çekmeye başladı.

Butik Otel Yeni İşletmecisini Bekliyor

kiliseli han 6

Mülk sahibi hayırsever işadamı Mithat Dayıoğlu; “Tarihi Kiliseli Tüccar Han’da restorasyon çalışmalarımız sona erdi ve içinin tefrişat malzemelerini de yerleştirdik. Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ı kiraya vereceğiz. İlçemizin tanıtımı noktasında çok önemli bir değere sahip olan Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ı işletmek isteyenler Gerede’de Recep Bayraktar (0535 459 1328) ile irtibata geçerek oteli gezip görebilirler” dedi.

Tarihi Kiliseli Hanı İşletmek İsteyenler İçin

kiliseli han 3

Ayrıca ilgi duyup kiralamak isteyen müteşebbislerde mal sahibi Mithat Dayıoğlu’nun Ankara’da Atatürk Bulvarı No: 199/45 adresindeki ofisinde 0312 466 1950 numaralı telefondan randevu alarak kendisiyle görüşebilirler.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ın üst katları butik otel, alt katları ise restoran kafeterya ve yöresel ürün satış merkezi şeklinde tasarlandı. 25 odası bulunan Han, hem butik otel statüsü hem de restoran ve kafeterya özelliği taşıyor.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Yepyeni Bir Turizm Merkezi: Tarihi Hazine Yeni İşletmecisini Arıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir