Modern Konseptli Gerede PTT’si Gün Sayıyor

Gerede PTT

Gerede Demirciler Mahallesindeki kentsel dönüşüm kapsamında yer değiştirmek zorunda kalan PTT Gerede Şubesi yeni yerine geçmek için gün sayıyor. Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan Korukent Sitesinde yeni yeri hazırlanan PTT Gerede Şubesi çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Gerede PTT Şubesine Ayrılan Bütçe

ptt 1

1 milyon 277 bin TL ile ihale edilerek çalışmalarına başlanılan PTT Gerede Şubesi yeni konsepte uyumlu hale getiriliyor.

PTT yeni konsept çalışmaları için 3 ildeki şubelerine 2 milyon 863 bin lira para harcadı. Gerede Demirciler Mahallesindeki kentsel dönüşüm kapsamında yer değiştirmek zorunda kalan PTT Gerede Şubesi yeni yerine geçmek için kesenin ağzını açtı. PTT’de en maliyetli dönüşüm, 1 milyon 277 bin TL ile Gerede PTT Müdürlüğü Şubesi’nde gerçekleştirildi.

PTT, “Yeni Konsept” tadilatları için kesenin ağzını açtı. Şubelerin yeni konsepte uyumlu hale getirilmesi kapsamında yapılan çalışmalar için 2019’da 4 milyon 500 bin 340 TL’lik harcama gerçekleştiren idare, 2023’te de üç şubesinde milyonlarca liralık tadilat yaptırdı.

En maliyetli dönüşüm, 1 milyon 277 bin TL harcanarak Gerede PTT Müdürlüğü Şubesi’nde gerçekleştirildi.

Milyonluk Dönüşüm Gerçekleşiyor

ptt 2

İdarenin, “Yeni PTT Bank Konsept Tadilatı” adı altında düzenlediği ihalelerden en maliyetlisi, “Bolu Gerede PTT Müdürlüğü Yeni PTT Bank Konsept Tadilatı” ihalesi oldu. İhalede 1 milyon 277 bin TL’lik sözleşme imzalandı. PTT, Bingöl Solhan’daki şubesini yeni konsepte uyumlu hale getirmek için 798 bin TL’ye, Konya Cihanbeyli’deki şubesini ise 788 bin TL’ye anlaşma yaptı. Böylelikle, üç farklı PTT şubesinin yeni konsepte dönüşüm tadilatlarının toplam maliyeti 2 milyon 863 bin TL’ye ulaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Modern Konseptli Gerede PTT’si Gün Sayıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir