1. Haberler
  2. Genel
  3. Kastamonu’da Sis Sürüclere Zor Anlar Yaşattı

Kastamonu’da Sis Sürüclere Zor Anlar Yaşattı

kastamonuda sis suruclere zor anlar yasatti suc3YrXJ.jpg

Kastamonu’nun il merkezi ile sahil ilçeleri arasında yer alan Yaralıgöz geçidinde, etkili olan sis ve sağanak yağış nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 30 metreye kadar düştü.

Kastamonu il merkezi ile sahil ilçeleri olan Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin’i birbirine bağlayan kara yolu güzergahının yüksek kesimlerinde yoğun sis etkisini gösterdi. 1450 rakımlı Yaralıgöz Geçidi’ne doğru yoğunlaşan sis, ulaşımı olumsuz yönde etkileyerek dikkat çekici görüntüler oluşturdu. Yaralıgöz Dağı’ndaki çam ve köknar ormanları ile vadilerin birleşimi, doğanın sunduğu güzellikleri gözler önüne serdi.

Yaralıgöz Geçidi’nde yaşanan sis nedeniyle sürücüler, zorlu anlar yaşadı. Trafik ekipleri, sürücülerin takip mesafelerini korumaları ve aşırı hızdan kaçınmaları konusunda uyarılarda bulundu. Dron ile yapılan çekimlerde, dağın sisle kaplı manzarası dikkatlice görüntülendi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kastamonu’da Sis Sürüclere Zor Anlar Yaşattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip