2024 Yılında Bolu’ya Hangi Yatırımlar Gelecek? Milletvekili Tek Tek Açıkladı

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek

YÜKSEL COŞKUNYÜREK 2024 YATIRIM MÜJDELERİNİ AÇIKLADI

Ankara’da Bolu’nun sorunlarını çözmek ve yatırım almak için yoğun mesai harcayan Bolu AK Parti Milletvekili Geredeli hemşehrimiz Yüksel Coşkunyürek, 2024 yılı yatırım müjdelerini açıkladı

Resmi gazete yayınlanan 2024 yılı yatırım programında sağlık, kültür-turizm, sanayi, ulaşım, tarım, DSİ, gibi birçok alanda Bolu’da devam eden ve yeni yapılacak yatırımlar yer aldı.

“YENİ ESERLERİ BOLUMUZA KAZANDIRACAĞIZ”

2024 Yılı yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel Coşkunyürek,” AK Parti Teşkilatları olarak Ankara’daki girişimlerimiz neticesinde Bolu’muzda yatırıma ihtiyaç duyulan birçok alanda hemşehrilerimize hizmet etmek amacıyla yeni eserleri Bolu’muza kazandırıyoruz.

“SAĞLIKTAN ULAŞIMA, TARIMDAN EĞİTİME TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ”

2024 yılı için sağlık, ulaştırma, turizm, tarım, eğitim gibi alanlarda toplam 2 Milyar 49 Milyon 924 Bin Türk Lirası yatırım bütçesi Bolu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Sağlıktan ulaşıma, tarımdan eğitime Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.

“YENİ KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ VE FİZİK TEDAVİ SAĞLIKTA GÜÇ KATACAK”

İnşallah bu bütçemizle 150 yataklı, yüksek teknolojili, modern bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapımına bu yıl başlayacağız. Aynı zamanda yapımı devam eden ve bu yıl için 490 Milyonun üzerinde bütçe ayrılan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini de 2026 Yılında hemşehrilerimizin hizmetine sunarak sağlık sistemimizle şehrimize güç katmaya, sağlık hizmetlerimizi artırmaya devam edeceğiz.

“TEKKE BARAJI VE SEBEN TAŞLIYAYLA SULAMA PROJELERİ HIZ KAZANACAK”

Vatandaşlarımızın içme, kullanma ve tarımsal sulama suyu olarak kullanabilmeleri için devam eden Tekke Barajı ve Seben Taşlıyayla projelerimize de toplamda 400 Milyon liralık bir ödenekle inşallah bu yatırımlarımıza da hız kazandırmış olacağız.

“2024’TE ULAŞIM AĞIMIZI DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yine 2024 yılı bütçesiyle ulaşımda da ilçelerimizdeki yatırımlarımızı artırarak yollarımızı daha konforlu ve güvenli hale getirmeye devam edeceğiz.

“BOLU’MUZUN DAHA FAZLA GELİŞMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti ailesi olarak 22 yıldır Bolu’muza kazandırdığımız nice eser ve hizmetlerimize yenilerini ilave etmenin heyecanıyla Bolu’muzun her alanda daha da kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle 2024 yılı yatırım programının Bolu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Yılında Bolu’ya Hangi Yatırımlar Gelecek? Milletvekili Tek Tek Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir