Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (02.02.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ŞEMSETTİN ÖNER

Mudurnu İlçesi Esenkaya Köyü halkından, merhume Fatma ÖNER’in eşi, Filiz ŞAKAR’ın babası, mobilyacı Nuri ŞAKAR’ın kayınbabası; Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Mudurnu Esenkaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

KIYMET ÖZDEMİR

Yumrukaya Köyü halkından, merhum Ahmet merhume Ulviye ÇIRPAN’ın kızları, merhum Osman ÖZDEMİR’in eşi; Cenazesi bugün Yumrukaya Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Yumrukaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FEDİME MELEN

Seben İlçesi Çeltikdere Köyü Tepecik Mahallesi halkından, Nuri MELEN’in eşi, Tacettin, Nizamettin, Tacut MELEN, Hatice DÖNMEZ, Nurten AKAR’ın anneleri; Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Seben Çeltikdere Köyü Tepecik Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE KARAGÖZ

Beşkavaklar Mahallesi halkından, Rıfat KARAGÖZ’ün eşi, Gülsen, Gülden ve Refik KARAGÖZ’ün anneleri; Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Alpağutbey Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

BEKİR ARABACI

Karca Köyü halkından; Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Kantar Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Karca köyü mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE SINMAZ

Örencik Köyü halkından, merhum Züfer SINMAZ’ın eşi, Mazhar, Ali Erkan ve Ercan SINMAZ, Naciye MEŞECİ, Nesrin ULAŞ’ın anneleri; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Örencik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE AVŞAR

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; Merhum Ahmet Avşar’ın eşi, İlçemiz esnaflarından Radyocu Halil Avşar’ın annesi, Belediye personeli Ahmet Avşar, Sami Avşar ve Dilek Avşar’ın babaanneleri Ayşe Avşar vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Seviller Mahallesi Abdurrahman Şahin Caddesindeki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (02.02.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir