Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (15.03.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

FATİME ŞAHAR

Kıbrıscık İlçesi Alanhimmetler Köyü halkından Merhum Şemsettin Şahar’ın eşi, Fatma, Ender, Mesrure, Kadir, Durmuş, Aylin’in anneleri, Duray İlkin, Atay Berkin, Gökay Derin’in babaanneleri, Ertem, Anıl ve Özlem’in anneanneleri, Bolu Belediyesinden Emekli, Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

HAYRETTİN TEMEL

Belkaraağaç Köyü Hatipler Mahallesi sakinlerinden Hacı İrfan Temel’in eşi, Belkaraağaç Köyü Muhtarı Mustafa Temel ve Orhan Çelikbaş’ın annesi, Merhum Fatma Çelik ve Asiye Karaçayır’ın ablası, Dilek Taşdemir, Ümit Temel ve Nuray Çolak’ın babaanneleri, Cenazesi bugün Belkaraağaç Köyü Dere Mahallesi caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

BEHİYE GÜMRAH

Merhum Süleyman Gümrah’ın eşi, Kerim, Kerami Gümrah ve Hatice Gülen’in anneleri, Cenazesi bugün Bilal Habeşi caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Borazanlar mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KADİR GÜN

Gölyüzü Mahallesi halkından Merhum Mecit ve Ayşe Gün’ün oğlu, Merhum Hatice Gün’ün eşi, Merhum Müşerref Akcan’ın kardeşi Macit, Sacit, Levent Gün’ün babaları, Emekli Mali Müşaviri, Cenazesi bugün Çayırpınarı caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

ABDULLAH SARIŞEN

Gerede İlçemiz eşrafından Sarışenlerden; Hacı Kemal Sarışen’in oğlu, Kemalettin ve Kahveci Metin Sarışen’in ağabeyleri, Ayten Sarışen’in eşi, Kemal, Serkan ve Emrah Sarışen’in babaları, Dilek, Ayşe, Elif ve Abdullah Sarışen’in dedeleri Vergi Dairesinden emekli Abdullah Sarışen vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kabiller Mahallesi Gazhane Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA AYAN

Gerede İlçemiz Mircekiraz Köyünden; merhum Kamil Ayan’ın eşi, Süleyman Ayan’ın annesi, Mehmet ve Tuncay Ayan’ın babaanneleri Zeliha Ayan vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Mircekiraz Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

ŞÜKRÜ BİLEN

Gerede İlçemiz Dikmen Köyünden; merhum Ali Rıza Bilen’in kardeşi, Hüseyin Yılmaz ve Celal Bilen’in amcaları Şükrü Bilen vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Dikmen Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (15.03.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir