Koru’da Yeni Bir Döneme Giriliyor: Dijital Çağda Eğitim Böyle Olur

koruda yeni bir doneme giriliyor dijital cagda egitim boyle olur A8JUtrek.jpg

Koru Sağlık ve Turizm Grubu, marka konumlandırmasını güçlendirmek amacıyla yenilenen yönetim yapısı doğrultusunda sahip oldukları insan kaynağının tüm gelişim süreçleri için yararlanabilecekleri binlerce dijital eğitimden oluşan özgür ve özgün bir gelişim kaynağı olan Koru Akademi Dijital eğitim Platformu’nu hayata geçiriyor. Enocta ile yapılan işbirliği kapsamında hizmet verecek olan eğitim platformu, Koru Sağlık ve Turizm Grubunu geleceğe taşıyacak yeteneklerin gelişimini desteklemeyi ve çalışanlara 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı amaçlıyor.

“Her risk bir fırsatı barındırır”

Koru Akademi Dijital Eğitim Platformu, Koru Sağlık ve Turizm Grubu Yönetimi Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri ve Enocta CEO‘su Ahmet Hançer’in katılımıyla düzenlenen törenle yayına başladı. Prof. Dr. Hasan Biri, 2024 vizyonunun masaya yatırılması, yeni icra kuruluyla birlikte yeni stratejik planların oluşturulması ve bu planların hayata geçirilmesiyle yeni bir markalaşma dönemine girdiklerini belirterek, “2024, Türkiye için de dünya için de ekonomik olarak baktığımızda bir daralmanın olduğu, risklerin arttığı bir dönem gibi görünüyor ancak her risk bir fırsatı da barındırır. Her tehdit aynı zamanda güçlü yanınızı ön plana çıkartmanızı sağlar. Dolayısıyla 2024’ün Grubumuz açısından fırsatlar yılı olacağına inanıyorum. Sadece konuyu doğru anlamamız ve bu konu ile yapmamız gerekenleri doğru stratejik plan içerisinde ölçülebilir, denetlenebilir, raporlanabilir ve sürdürebilir bir yapıyı kurmamız lazım” dedi.

“Bu eğitimi çalışanlarımız arasında tabana yaymak temel amacımız”

Sahip olunan insan kaynağını daha nitelikli hale getirmenin temel amaçları olduğunu ifade eden Biri, “2024’ü doğru yöneteceksek bunu eğitimle ve insan kaynağını desteklemek gerekiyor. Yönetim organizasyon yapınızı güçlendirecekseniz mutlaka eğitimle desteklemeniz lazım. Bu eğitim programımız Koru Sanat ve Eğitim Vakfı, Koru Hastaneleri ve Bolu Koru Otel’in içinde bulunduğu dörtlü bir ayakla yönetilecek. Tüm işletmelerimizdeki çalışan bin 500’e yakın arkadaşımızı 500’e yakın kullanıcıyla birlikte bu eğitimi tabana yaymak temel amacımız. Bu eğitim sadece kurum açısından kıymetli değil. Bence bu eğitim platformu sahip olunabilecek en önemli eğitim platformlarının başında geliyor. Son derece güçlü referansları olan bu eğitim modeliyle aslında tüm çalışanlar için bir sertifikasyon süreci olacak” diye konuştu.

Eğitim programıyla birlikte kariyer planlamasında zorunlu eğitimleri standardize edeceklerini dile getiren Biri, “Herhangi bir pozisyondaki arkadaşımız, bu eğitim atamalarıyla bu pozisyonlarına uygun olarak kendi eğitimlerini tamamlayacak” dedi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Koru’da Yeni Bir Döneme Giriliyor: Dijital Çağda Eğitim Böyle Olur

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir