1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara Keçiören’de Lavanta ve Gül Bahçesi Ziyaretçilerini Bekliyor

Ankara Keçiören’de Lavanta ve Gül Bahçesi Ziyaretçilerini Bekliyor

ankara keciorende lavanta ve gul bahcesi ziyaretcilerini bekliyor pL1kvGLv.jpg

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi’nde yer alan Lavanta ve Gül Bahçesi, doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Toplam 50 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan bu bahçenin 30 bin metrekarelik kısmı lavanta, 20 bin metrekarelik kısmı ise gül tarlalarıyla dolu.

Bahçenin çevresi kekiklerle sarılı olup, mor çiçeklerin yaydığı hoş kokularla ziyaretçilere adeta bir terapi sunuyor. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz hizmet veren Lavanta ve Gül Bahçesi, manzarasının yanı sıra sunduğu imkanlarla da büyük beğeni topluyor.

Bahçede yer alan fotoğraf çekim platoları, ziyaretçilere anı ölümsüzleştirme fırsatı tanıyor. Evlenecek çiftler ve aileler, özel fotoğraf çekimleri için bu alanı tercih ediyor. Fotoğraf tutkunlarının sıkça ziyaret ettiği bahçede, nostaljik vosvos aracı, lavanta evi, nilüfer havuzu, kafeterya ve mescit de mevcut.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Lavanta ve Gül Bahçesi’nin keyfini çıkarmak isteyen tüm vatandaşları ilçeye davet etti. Özarslan, “Hemşehrilerimize huzurlu yaşam alanları sunmak için çalışmalarımıza büyük bir titizlikle devam ediyoruz. Ovacık Mahallemizde geniş bir alanda hizmet veren Lavanta ve Gül Bahçemiz, mor çiçeklerin büyüleyici kokusu ve harika doğasıyla ziyaretçilerini karşılıyor. Bu güzellikleri birlikte yaşamak için bütün vatandaşlarımızı Keçiören Lavanta ve Gül Bahçemize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Keçiören’de Lavanta ve Gül Bahçesi Ziyaretçilerini Bekliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip